BAKGRUNN

Teamet bak ePolitiker kommer fra forskjellige bakgrunner, hver med sin kompetanse som bidrar til å gjøre produktet til det best på markedet. Gjennom hele utviklingsperioden har et politisk utvalg fra AFK (ca. 10 politikere) hvert med som testgruppe og komme opp med krav, ønsker og tilbakemeldinger.

Vi har tatt hensyn til alle aspekter og behov en politiker måtte ha for å effektivt kunne utføre sitt arbeid.

ePolitiker er et helt dynamisk system som lett kan tilpasses spesielt for hvert enkelt kommunes behov, og veien å lage nye funksjoner og endringer er kort, siden vi er et lite team med tett kundekontakt.

Visjon

Å være Nordens ledende leverandør av elektronisk distribusjonsløsning for politiske sakspapirer og møtehåndtering i kommuner og fylkeskommuner.

Misjon

Å være det beste stedet å investere, arbeide eller gi tekniske løsninger som muliggjør effektiv, høy kvalitet, transparent styring for politiske møter med minimal innvirkning på miljøet rundt oss.

Alexander Kingstam
GRÜNDER OG PRODUKTANSVARLIG

Alexander er daglig leder og grunnlegger av ePolitiker, hovedansvarlig for å drive selskapets visjon, strategi og vekst i Skandinavia. Han er en entreprenør med et sterkt ønske om å skape en mer brukervennlig og enklere hverdag ”etter PC” epoken. Med 10 års erfaring fra utviklingsprosjekter for store selskaper som Statkraft, Nokas, EBA, Brann- og redningsetaten arbeider han nå med mobil systemutvikling, innovative løsninger med brukergrensesnitt, system logikk og effektivitet for brede sluttbrukergrupper som har varierende data kunnskaper. Nettopp derfor er ePolitiker et drømmeprosjekt for Alexander!

Sten E Syversen
Senior rådgiver

Sten har sin bakgrunn innen det private næringsliv innen salg og har alltid hatt fokus på smarte løsninger innen administrative salgs og planleggingsverktøy. Han ser på ePolitiker som fremtiden for administrasjonen og politikerne i kommunen. Et moderne, fremtidsrettet verktøy. Sten har en allsidig salgserfaring, med 15 år som salgsdisponent i Norsk Stål, Fredrikstad. Han har bl.a vært daglig leder i et mellomstort mekanisk verksted på Østlandet, hatt flere styreverv i næringsliv, og idrett. Utover den industrielle bakgrunn har Sten også erfaring innen eiendom, og forvaltning

Bobbo Steen
Senior rådgiver

Bobbo har jobbet med strategisk salgsledelse og aktivt salg innen servicebransjen i mange år, og har vært delaktig i oppstart av hotellbedrifter og konsulentselskaper i Norge, Danmark og Estland. Fokus på hvordan vi kommuniserer med hverandre og hvordan man kan jobbe effektivt i hverdagen er noe Bobbo er opptatt av og derfor ser han at ePolitiker er et nyttig verktøy som gir brukeren unike muligheter. Han har tidligere vært styreformann og partner i UNIC AS, regionssjef i Choice Hotels Østlandet, COO i Choice Hotels Scandinavia, adm. dir. Clarion Royal Christiania Hotel - Oslo, utviklingssjef Color Line, driftsdirektør Scandic Danmark og adm. dir. Scandic Crown Hotel KNA -Oslo.