• icon Oversikt
  • icon Dokumenter og protokoller
  • icon Kalender og møter
  • icon Medlemsoversikt og partier

Oversikt ePolitiker

Smarttelefoner og nettbrett har revolusjonert måten folk jobber på. Med ePolitiker kan politikere/administrasjon utnytte mobile enheter og overgang til papirløse møter med letthet. Digitalisering er forandring til det bedre. Det reduserer utskrifts- og distribusjonskostnader og forbedrer gruppeproduktivitet. ePolitikers mobile plattform moderniserer hvordan møtene administreres og tillater kommunene å:

   

Organisere grupper og kommunikasjon
Designet spesielt for politisk bruk, forenkler ePolitiker kommunikasjon til komiteer og grupper. Hold alle grupper oppdatert med den siste informasjonen og materialet på sine mobile enheter.

   

Administrere møter og kalender
Møtetider og steder endres ofte. Med ePolitiker får møtedeltakere øyeblikkelige oppdateringer uansett hvor de er når planene endres.

   

Distribuere og administrere dokumenter
Endre agendaer og distribuere dokumenter med letthet. Sørg for at alle gruppemedlemmene er forberedt til sine møter med oppdaterte dokumenter.

   

Gi politikere en applikasjon som er lett å lære
Brukerne vil enkelt se om det er endringer i møtetidspunkt eller dokumenter. Med et klikk kan de laste ned oppdateringer, lese dokumenter på sine enheter og være forberedt til sine møter.Dokumenter og protokoller

Brukerne gjør notater og markeringer direkte i dokumentene som enkelt kan deles med de kolleger man ønsker.

Med ePolitiker får alle brukere automatisk mottatt saksdokumenter og protokoller på en strukturert måte direkte i sitt nettbrett/smarttelefon med varsel kun for de utvalgene politikerne/brukeren er satt opp i.

Systemet skreddersyr varsel for hver enkelt bruker slik at man kun får saksdokumenter/protokoller som er av interesse for hver enkelt bruker.

Med en brukervennlig kategorisering etter utvalg og møter finner brukeren lett frem til de dokumenter og protokoller som er aktuelle med noen enkle klikk.
Kalender og møter

Med ePolitiker er det meget enkelt for brukeren å få full kontroll på møter i de forskjellige utvalgene.

Gjennom ett tastetrykk får brukeren lagt in alle møter som er aktuelle i sin egen kalender med all informasjon som hører til.

Alle innstillinger er skreddersydd den enkelte brukers behov avhengig av hvilke grupper/møter man er medlem av.

Brukeren får sitt skreddersydde opplegg av møter helt uten å gjøre noen egne avanserte innstillinger, han/hun skall kun konsentrere seg om de som er viktig i jobben sin.
Medlemsoversikt og partier

I ePolitiker er alle utvalg og partier strukturert på en unik og brukervennlig måte. Brukeren finner enkelt frem til detaljert informasjon om de forskjellige politikerne i de forskjellige utvalgene, dette innefatter alt fra bilde, kontaktinformasjon og partitilhørighet. Dette muliggjør direkte kommunikasjon med for eksempel alle medlemmer av samme gruppe eller kun til de som har samme partitilhørighet som brukeren. Brukeren kan lage egne lister hvor han/hun enkelt kan sende dokumenter og mailer mellom spesifikke brukere. Dette bidrar til at samarbeid og kommunikasjon mellom brukerne blir mye bedre.